Nazad

Surdulica spremna za FUDBALSKI SPEKTAKL (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Četvrtak 21.02.2019 - 14:23

Vranje – Surduličani spremno dočekuju predstojeći fudbalski spektakl u subotu, kojim počinje superligaško proleće u ovom gradu.

Ulaznice za meč su već u pretprodaji FOTO: FK Radnik promo
Kako je saopštila uprava FK Radnika, na blagajni u centru Surdulice u prodaji su karte za meč 23. kola Superlige koji će u subotu, 23. februara odigrati surdulički Radnik i beogradska Crvena zvezda.
 
Cena ulaznica za susret Surduličana sa šampionom Srbije je 200 za severnu tribinu i 300 dinara za zapadnu.
 
Ukoliko preostanu, karte će se na dan utakmice moći kupiti i na biletarnici stadiona.
 
Poslednju proveru pred utakmicu sa Zvezdom, prijateljskom susretu Radnika i Cara Konstantina, Surduličani su su rešili u svoju korist sa 1:0 (0:0).
 
Strelac jedinog gola pred sam kraj meča, bio je mladi reprezentativac, Marko Stoiljković.
 
Surduličani su trenutno na osmoj poziciji i sa dobrim šansama za plasman u plej-of, dok je Zvezda i dalje ubedljivo na prvom mestu sa 20 pobeda i samo dva remija.
 
Utakmica između Radnika i Crvene zvezde će biti odigrana na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu, 23. februara, a početak je u 17 sati.
 
U prvom delu sezone, crveno-beli su na svom stadionu bili ubedljivi i pobedili Surduličane sa 6:0.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: