Stoiljković na KANARIMA u reprezentativnom dresu

Lokalni sport - Petak 01.02.2019 - 13:38

Vranje – Marko Stoiljković, prvotimac surduličkog Radnika, našao se na spisku mlade fudbalske selekcije Srbije za predstojeći turnir na Kanarima.

Stoiljković prve ovogodišnje mečeve igra u dresu reprezentacije FOTO: FK Radnik Stoiljković prve ovogodišnje mečeve igra u dresu reprezentacije FOTO: FK Radnik
Mlađa omladinska reprezentacija Srbije (u-18) učestvuje od 4. do 9. februara na turniru Gran Kanarija na Kanarskim ostrvima.
 
Prvi rival na turniru biće Španija 5. februara, dan kasnije sledi duel sa Japanom, a 8. februara poslednji meč protiv selekcije Kanarskih ostrva.
 
Na spisku selektora Ivana Jevića našao se ponovo i jedan od mlađih prvotimaca Radnika, Marko Stoiljković, koji se trenutno nalazi sa ekipom na pripremama u Antaliji.
 
Mlađa omladinska reprezentacija priprema se za prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, Srbija će biti domaćin od 8. do 14. oktobra a rivali su će biti Španija, Rumunija i Litvanija.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: