Nazad

Odbor za ljudska pravi traži ASISTENTKINJU na Programu za devojke

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 06.01.2021 - 11:45

Odbor za ljudska prava Vranje raspisuje konkurs za asistentkinju na Programu za devojke, u okviru SOS Kutka za devojke Vranje, kao i za rad na SOS telefonu za žene Vranje.

Radi se na Programu SOS kutak za devojke FOTO: D. Ristić/OK Radio
Programi za žene i devojke se realizuju u kancelariji u Vranju, a ukoliko želite da budete deo tima Odbora za ljudska prava Vranje, treba da ispunjavate neophodne uslove.
 
Traži se poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet,…), dobre komunikacijske i organizacione sposobnosti, kreativnost, preduzimljivost, sposobnost za timski rad.
 
Poželjno je iskustvo u radu organizacija civilnog sektora, deljenje istog vrednosnog sistema (feministički principi u radu sa ženama i devojkama, principi nenasilja, rodne ravnopravnosti, nediskriminacije...), želja za promenom i učenjem.
 
Osnovne dužnosti i odgovornosti za traženu poziciju su rad na SOS telefonu (striktno pridržavanje procedura SOS telefona), planiranje i koordinacija programskih aktivnosti i događaja, komunikacija sa organizacijama civilnog sektora i nadležnim institucijama.
 
Takođe, radi se na pripremi različitih operativnih dokumenata, izveštaja, formulara, potrebna je uska saradnja sa članovima tima u okviru ispunjenja ciljeva programa i senzibilisanost u radu sa devojčicama.
 
Svoj CV i motivaciono pismo, listu preporuka sa kontaktima, možete da pošaljete na e-mail  odborvr@hrcvr.org.
 
Telefon za kontakt je 066 410 822.
 
Rok za podnošenje prijava je 10. januar 2021.godine.
 
Izabrane kandidatkinje biće pozvane na intervju.
 
Odbor za ljudska prava Vranje realizuje Program SOS Kutak za devojke Vranje, u oblasti rada sa devojkama. 
 
Dobitnik je svetske With and For Girls nagrade za najbolji program na svetu koji radi sa i za devojke. 
 
Program realizuje tim vršnjačkih edukatorki i volonterki sa ciljem unapređenja rodne ravnopravnosti, smanjenja rodnozasnovanog nasilja i edukacije devojaka uzrasta 13 do 18 godina u oblastima partnerskog i porodičnog nasilja.
 
U okviru Programa za žene - SOS telefon, od 2002. godine pruža besplatnu uslugu podrške, pomoći ženama i devojkama sa iskustvom nasilja
 
Jedina je specijalizovana, licencirana SOS usluga za pomoć i podršku ženama i devojkama sa iskustvom porodičnog i partnerskog nasilja na jugu Srbije. 
 
Telefon je dostupan svim ženama u Srbiji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: