Nazad

PARTIZAN ne želi da igra u Surdulici!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 11.05.2018 - 08:09

Vranje - Fudbalski klub Partizan ne želi da igra finale Kupa Srbije u Surdulici, rekao je direktor Partizana Miloš Vazura za "Sportski žurnal".

Gradski stadion skockan za finale FOTO: D. Milošević/OK Radio
Crno-beli će se sastati sa Mladosti iz Lučana 23. maja, ali čelnici kluba iz Humske traže od FSS da promeni lokaciju finala.
 
Poslali smo dopis FSS i policiji sa zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice – otkriva Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.
 
Vazura stav crno-belih opravdava činjenicom da stadion u Surdulici ima kapacitet od svega 3.312 sedećih mesta dok je interesovanje za prisustvo finalu znatno veće. 
 
- Partizan trenutno ima tri frakcije navijača, iz svega navedenog nerealno je da se meč organizuje na Radnikovom terenu - navodi direktor Partizana.
 
Na pitanje „Sportskog žurnala“ da li to Partizan želi da ponudi domaćinstvo Lučancima na svom terenu, Vazura odgovara da ni to rešenje nije realno.
 
Logično je da se finale igra na nekom većem stadionu, u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu – zaključio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.
 
Cela Surdulica poslednjih dana, od kada je objavljeno da će frinale nacionalnog kupa biti odigrano u ovom gradu, živi za ovu fudbalsku predstavu.
 
Uprava FK Radnik i opštinsko rukovodstvo preduzeli su akciju uređenja Gradskog stadiona i sve organizacione pripreme za pun stadion publike.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: