Sređuje se SURDULIČKA BOMBONJERA

Lokalni sport - Sreda 09.05.2018 - 08:09

Vranje - Surdulica se ubrzano priprema za održavanje finala Kupa Srbije, a najveći deo posla je na rukovodstvu FK Radnik.

Noćni radovi na terenu FOTO: FK Radnik Noćni radovi na terenu FOTO: FK Radnik
U naporima da se sve organizuje i pripremi na vreme za predstojeće finale Kupa Srbije, ljudi iz Radnika prionuli su na posao odmah nakon utakmice sa Zemunom.
 
Iako za kvalitet travnatog tepiha Gradskog stadiona Surduličani poprimaju samo pohvale od strane gostujućih ekipa, publike, delegata i sudija, prvi radovi na terenu krenuli su na zameni manjih oštećenih delova kako bi i dalje važio za „surduličku bombonjeru“.
 
S obzirom na to da se vreme do odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije bliži, krenulo se i sa noćnim radovima, kažu iz Radnika.
 
- Paralelno sa radovima na terenu, kreće se sa sredjivanjem prostorija i tribina
 
Uključene su sve strukture kako kluba, tako i grada domaćina ove sportske manifestacije - kažu iz Radnika.
 
Stadion za ovu priliku ulepšaće i novi semafor najnovije generacije koga je obezbedio Savez, a očekuje da svakog dana stigne i to avionom iz Kine.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: