PARTIZAN overio kartu za Surdulicu

Lokalni sport - Četvrtak 10.05.2018 - 08:05

Vranje - Fudbaleri Partizana braniće titulu pobednika Kupa Srbije u finalu ovog takmičenja koje se 23. maja igra u Surdulici.

Surdulica u očekivanju fudbalskog spektakla FOTO: FK Radnik Surdulica u očekivanju fudbalskog spektakla FOTO: FK Radnik
Crno-beli su u revanšu polufinala pobedili Čukarički sa 2:0, a protivnik će im biti Mladost iz Lučana, koja je na svom terenu savladala Mačvu sa 4:0.
 
Posle poraza u prvoj utakmici od 4:2, Partizan je na svom stadionu uspeo da nadoknadi zaostatak u 90. minutu pogotkom kapitena Saše Ilića.
 
Prvi gol za crno-bele postigao je Nemanja Antonov u 66. minutu, a sve je moglo da bude rešeno dosta ranije da je Danilo Pantić u 22. minutu uspeo da realizuje jedanaesterac.
 
Mladost je, posle 1:1 u prvoj utakmici, danas potpuno nadigrala Mačvu i lako je ušla u svoje prvo finale nacionalnog kupa.
 
Lučanci su poveli u osmom minutu golom Janka Tumbasevića, a isti igrač je u 35. minutu udvostručio prednost svog tima. U 48. minutu Aleksandar Pejović je iz jedanaesterca postigao treći gol, a konačan rezultat postavio je Lazar Jovanović u 76. minutu.
 
Čitava Surdulica ovih dana živi za finalni meč Kupa Srbije koji će biti odigran na Gradskom stadionu.
 
FK Radnik ali i tamošnja javna preduzeća angažovani su da sve protekne u najboljem redu.
 
Ovih dana se privode kraju radovi na uređenju travnatog terena kako bi utakmica bila odigrana na vrhunskom nivou.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Goran
10.05.2018. , 09:53
Nije Radnički već Radnik.