Nazad

Dinamo su već IZBACILI i PREŽALILI

Izvor: OK Radio, Sportski žurnal - Lokalni sport - Utorak 30.10.2018 - 09:23

Prvi čovek Dinama iz Vranja, Dragan Antić Recko, ne krije razočarenje u fudbalsku organizaciju nakon što je od Disciplinske komisije FSS dobio novu kaznu.

Dragan Antić Recko dobio je od Disciplinske komisije FSS-a dve utakmice suspenzije zbog komentarisanja suđenja posle utakmice njegovog tima sa OFK Bačkom.
 
Tek što je "odradio" prethodnu kaznu, Antić će najnoviju suspenziju morati da "odradi" na duelima Dinama sa Vojvodinom u Novom Sadu (0:2) i Proleterom u Surdulici (31. oktobar).
 
Ne verujem šta nam radi FSS. Otvoreno pitam ljude iz Disciplinske komisije: odakle im pravo da me suspenduju dan pred utakmicu, je li to meni zabranjeno pravo na žalbu - pita se prvi čovek Dinama u razgovoru za Sportski žurnal.
 
Nakon duela Dinama i OFK Bačke, Antić je suđenje na meču ocenio „katastrofalnim“, a tokom utakmice je imao i verbalni duel sa jednim od pomoćnih arbitara.
 
- Tom dečku, indijancu od sudije, niko nije uskratio pravo na rad, iako se sramno ponašao i drastično oštetio moj tim.
 
Najlakše je udariti po Recku – niko me stoji iza mene, trenerska organizacija je umrla, ne zna se ni ko nam je predsednik, Dinamo su, čujem, već izbacili i prežalili... 
 
A, na drugoj strani, sudije niko ne dira, vedre i oblače Srbijom, jer imaju najmoćniju organizaciju u državi – rezignirano kaže Antić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
30.10.2018. , 12:17
Ti si indijanac od trenera,ne glumi nekog pacenika pa to je smesno sto Radis ,pametan covek ne place vec pokusavas da izvuce najbolje iz novonastale situacije a ti posto nikad nisi radio na sebi vec si sve Gori u ponasanju I ti dajes nekom primer sram tell bilo.