Recko u klinču sa SUDIJAMA: Pale TEŠKE REČI

Lokalni sport - Utorak 23.10.2018 - 12:55

Vranje - Dragan Antić Recko ogorčen je na suđenje tokom poslednje prvenstvene utakmice Dinama, a tokom meča ušao je u konflikt sa jednim od arbitara.

Opet opleo po sudijama FOTO: D.Ristić/OK Radio Opet opleo po sudijama FOTO: D.Ristić/OK Radio
Dinamo je u Surdulici osvojio bod nakon remija sa ekipom Bačke (1:1), a Antić je i ovoga puta imao ozbiljne primedbe na suđenje.
 
Trener Vranjanaca je pre svega imao primedbe zbog toga što su meč sa Bačkom sudile „komšije“ iz Bačke i Vršca, dok je prvi sudija iz Novog Sada.
 
- To bi isto bilo kao kad bi Dinamu sudio arbitar iz Leskovca i Vranja.
 
Žalosno je kako su sudili, i to ne samo u ovim već i u prethodnim utakmicama, tako da je pravo čudo što imamo i ovoliko bodova, s obzirom na katastrofalno suđenje – rekao je Antić, a prenosi Sportski žurnal.
 
On sudije optužuje da nisu svirali dva penala nad Surakom u prvom delu i Gašićem i Dimitrovim kasnije, a to su situacije koje odlučuju pobednika i mogu mnogo toga da promene.
 
Trener Dinama morao je u 80. minutu da napusti klupu i sa tribina posmatra dalji tok meča, a imao je i verbalni okršaj sa jednim od pomoćnih sudija.
 
Ponašao se krajnje neprofesionalno, na moje pitanje zašto svira svaki dodir i da li je moguće da je svirao faul, odgovorio mi je „Marš džukelo”
 
To je bruka i sramota za sudijsku organizaciju. Sa mnom tako niko ne može da razgovara... 
 
Ubeđen sam da pojedine sudije ne žele da Dinamo bude u Super ligi
 
Možda je najveći problem što nismo pustili nijednog protivnika i što niko nema uticaja na nas – smatra Antić i dodaje da nikako ne generalizuje i da ima poštenih i časnih sudija koji odlično i maksimalno korektno rade svoj posao.
OK Radio, Sportski žurnal

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
caka
23.10.2018. , 21:03
Jos delegat nije bio kriv...