FSS ne prašta: RECKO popio NOVU KAZNU

Lokalne vesti - Petak 26.10.2018 - 08:48

Prvi čovek Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko dobio je novu kaznu Disciplinske komisije FSS-a zbog komentarisanja suđenja posle utakmice njegovog tima sa OFK Bačkom.

Nova suspenzija zbog Nova suspenzija zbog "dugačkog jezika" FOTO: D. Ristić/OK Radio
Popularni Recko biće suspendovan na sledeće dve utakmice Dinama u Super ligi Srbije.
 
Tek što je "odradio" prethodnu kaznu, Antić će morati da duele "žutih" sa Vojvodinom u Novom Sadu (27. oktobar) i Proleterom u Surdulici (31. oktobar) proprati sa tribina.
 
Dinamo je prošlog vikenda u Surdulici osvojio bod nakon remija sa ekipom Bačke (1:1), a Antić je i ovoga puta imao ozbiljne primedbe na suđenje.
 
Tokom meča je imao i verbalni sukob sa jednim od pomoćnih sudija, a svoje primedbe je javno izneo u medijima.
 
Antić je zbog isključenja na meču protiv Čukaričkog morao da propusti meč protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije, ali mu ta kazna očigledno nije zapušila usta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
26.10.2018. , 11:43
Ma njemu vise odgovara da bude na tribine,svadja sa sudijama je njegova nemoc I nestrucnost a njegova ponasanje je standarno lose I nekulturno I Mora da se sankcionise.