Koncert MIROSLAVA ILIĆA: Praznik muzike u Vranju (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 01.02.2018 - 08:34

Pred oko 4.000 ljudi u sportskoj hali u pratnji orkestra Miše Mijatovića, legenda narodne muzike Miroslav Ilić održao je koncert u čast 140 godina oslobođenja Vranja od Turaka.

Miroslav Ilić u Vranju. Foto: G.Mitić/OK Radio Miroslav Ilić u Vranju. Foto: G.Mitić/OK Radio

Koncert je  bio poklon „Alfe plam“ „Svom Vranju“, u godini koja je jubilarna i za ovo preduzeće, jer obeležava 70 godina postojanja.

Miroslav je otkrio da je Vranje oduvek voleo, između ostalog, što mu je odatle i jedna šurnjaja.

- Vranje sam posebno zavoleo zadnjih godina, od kako sam se sprijateljio i uspostavio neki vid saradnje sa „Alfa plamom“ i gospodinom Miroljubom Aleksićem.

I dok je on ovde u Vranju, ne brinem se ja za vas
- poručio je Ilić.

Koncert je počeo pesmo „Božanstvena ženo“, koju je Miroslav posvetio, kako je rekao, svim damama i damicama u publici.

Nizali su se hitovi, „Luckasta si ti“, „Ova noć“, „Nije život jedna žena“ i „Još te nešto čini izuzetnom“.

Prateći vokal Miroslavu je bila Dejana Đekić Lazović.

Publika u Vranju bila je različite starosne dobi, a najveseliji su bili tinejdžeri od kojih su većina pesama koje je Miroslav otpevao čak i duplo starije.

Miroslav Ilić ove godine obeležava 45 godina na estradnoj sceni, te je poručio da mu je posebno drago da u publici ima omladinu koja se veseli uz njegove stare hitove.

Kako je koncert odmicao, u sportskoj hali je bilo sve veselije, te je Miroslav na kraju otpevao ponovo po nekoliko strofa svojih velikih hitova.

Koncertu su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, „Alfe“, kao i brojni predstavnici iz javnog života Vranja i Pčinjskog okruga.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: