Šetalica

"Šetalica" svakog radnog dana od 11 do 14 sati nudi priče o običnim, dnevnim, ali i tabu temama. Emisiju vodi Jasmina Stošić, uz obilje najbolje domaće i probrane strane muzike. "Šetalica" prati život grada, puls asfalta i skrivene šumove ulice.

"Šetalica" prati gradska dešavanja iz minuta u minut, ne samo iz studija, nego i sa ulica, kojim stalno krstare reporteri OK Radija. Brzina, tačnost i pravovremenost odlike su ove emisije, koja ništa ne prepušta slučaju.

Radnim danima, 11 - 14h.

Vesti OK radija

"Vesti OK Radija" se emituju na svaki puni sat i od 8 do 18 sati i sadrže najaktuelnije lokalne vesti, ali i najžnačajnije nacionalne vesti.

Novinari OK radija za vas prave najsvežije informacije iz grada i regiona, koje se posle prepričavaju, kradu, prenose u drugim medijima, i koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Budite i vi deo ekipe, saznajte prvi, saznajte sve. Ko je koga, gde i zašto!

"Vesti" imaju obavezu da prve izveste o svemu, na najdirektniji mogući način. Nema tabu tema, niti zaštićenih sagovornika. "Vesti" nepristrasno beleži svakodnevni život, trudeći se da ga slušaocima prenese u svoj njegovoj punoći.

 

OK podne

U okviru »O.K. popodneva« svakoga dana se možete družiti sa proslavljenim imenima srpske radijske scene. Na sledećoj strani saznajte sadržaj pojedinih emisija.

EuroTOP 44

Ponedeljkom u emisiji »EuroTOP 44« uz zanimljivu priču, saznajte koje su 44 pesme najslušanije u Evropi.

Evropska top lista se sastavlja svake sedmice, na osnovu podataka prikupljenih od nekoliko stotina radio stanica u 40 država. Na osnovu ovako sastavljene top liste, internacionalna ekipa radio profesionalaca svake nedelje priprema radio emisiju koja se emituje u više različitih jezičkih verzija, na mreži najboljih radio stanica na kontinentu.

Licencno izdanje na srpskom jeziku realizuje Master AV Studio, a voditelj lokalne verzije emisije je Željko Milovančev.

Nedeljom od 12h, repriza ponedeljkom od 15h.

Automedija

»Automedija« vožnja u kojoj mašta postaje stvarnost. Emisija oživljava vaše uspomene, strasti i interesovanja, koristeći fenomen automobila kao sponu koja povezuje svet muzike, filma, mode, putovanja ... Autorka otkriva strasti poznatih i dočarava kako izgleda život u pokretu najpopularnijih ličnosti. Autor i voditelj je Sanja Veličković koja je je u svojoj petnaest godina dugoj karijeri kao novinar, urednik i voditelj doprinela uspehu mnogih radijskih emisija. Autor i voditelj Sanja Veličković.

Utorkom od 16h, repriza subotom od 14h.

ZAIR

U fenomenalnoj emisiji »ZAIR«, legenda radijskog stvaralaštva Zoran Modli vas sredom »vodli« kroz najzanimlnjivije sadržaje HI-TECH tehnolohije, osluškujući i prenoseći vam rekacije »vas na svet oko nas«.

"ZAIR" - Zakon Akcije I Reakcije je serija radio-emisija započetih od nulte, 2000. godine i posvećenih high-techu i tehnološkim komunikacijama uopšte. "ZAIR" se bavi isključivo REAKCIJAMA na ljude i high tech svet oko nas. Prvi "Zakon akcije i reakcije" emitovan je 25. marta 2000. Od prvog januara 2002. egzistira u cyber obliku na sajtu www.modli.rs, a od 5. februara 2002. emisija je i na mreži radio stanica uključenih u Samostalni radio poduhvat SRP! Autor emisije Zoran Modli.

Sredom i subotom od 16h.

Naftalin

Ovaj »Naftalin« čuva od moljaca muzičko blago osamdesetih godina. Pazljivo odabrani hitovi uz koje su se zaljubljivali roditelji čija deca danas rado slušaju istu muziku. Muzika koja nema starosne granice -hitovi 80-ih.

Četvrtkom od 16h i nedeljom od 10h.

Peščanik

AKO VAM JE DOBRO, ONDA NIŠTA.

Emisija Peščanik koja se na radiju OK Radiju emituje petkom posle Dnevnika i sastoji se od uvodnika Svetlane Lukić, intervjua i dokumentarnih reportaža. Učesnici emisije su intelektualci građanske orijentacije: Vojin Dimitrijević, Biljana Kovačević-Vučo, Srđa Popović, Ivan Čolović, Mirko Đorđević, Dubravka Stojanović, Vesna Pešić, Vladimir Gligorov, Milutin Petrović, Miljenko Dereta, Petar Luković, Teofil Pančić, Slobodan G. Marković, Nikola Samardžić, Nadežda Milenković, Biljana Srbljanović, Srbijanka Turajlić, Latinka Perović, Vesna Rakić-Vodinelić, Ljubiša Rajić, Svetlana Slapšak, Laslo Vegel, Pavle Rak, Milan Vukomanović, Marko Vidojković, Miodrag Zec i drugi.

urednice: Svetlana Lukić i Svetlana Vuković
voditelj: Svetlana Lukić

Petkom od 14,30h.

Muzički lanac

Karika po karika, pesma po pesma! Kako povezati babe i žabe kada je muzika u pitanju? Kako povezati muzičare koje, na prvi pogled, ne povezuje ništa? Poveži grupu Film i grupu Jamiroquai!  Poveži grupu Van Gogh i grupu Backstreet boys! Poveži Djordja Balaševića i grupu Vaya Con Dions!

Autor i voditelj ove emisije je Goran Jovanović.

Sredom od 15h i subotom od 13h.

Nepotrebno znanje

Ako vas zanima kako je nastalo ljubljenje, koja država je duplo manja od Central parka ili zašto krofne imaju rupu u sredini, provedite sat vremena slušajuci ovu emisiju koju uredjuje i vodi Goran Jovanović.
Postoji li znaje koje možemo smatrati nepotrebnim? Realno postoji. Jer, bez podataka i zanimljivosti kojima se bavi emisija ‘’Nepotrebno znanje,, svakako bismo mogli da živimo.
Ali, isto tako, neće škoditi  da ih čujemo. Srecom, ako ih cak i ne upamtite, nećete dobiti lošu ocenu, niti će te dobiti neopravdani čas ako slučajno preskočite neku epizodu.

Petkom od 16h i subotom od 12h.

Jutarnji program

JUTARNJI PROGRAM "JUTRO SA SALETOM"! Započnite dan uz obilje pozitivne energije kroz jutarnju zabavu i fenomenalnu muziku.

Svakog radnog dana od 7 do 10.