MIHAJLOVIĆ: Vranje spremno ZA VOJNE STANOVE

Lokalne vesti - Sreda 24.01.2018 - 13:45

Vranje je prvi grad u Srbiji koji je potpuno spreman za početak gradnje jeftinih stanova za potrebe službi bezbednosti, izjavila je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Gradonačelnik MIlenković i ministarka Mihajlović. Foto: S.Tasić/OK Radio Gradonačelnik MIlenković i ministarka Mihajlović. Foto: S.Tasić/OK Radio

Obilazeći u Vranju lokaciju na kojoj će biti građeni stanovi, Mihajlovićeva je rekla da je ovde predviđeno 190 stanova.

 - Lokalna samouprava je ponudila potpuno spremnu lokaciju za gradnju stanova, tako da  radovi mogu  da počnu u drugom kvartalu ove godine.

Ovo je mesto gde možemo da počenemo prvo da gradimo stanove.

Svi su se gradovi dobro spremili, ali je Vranje jedini grad konji nije tražio ni jedan jedini dinar za komunalno opremanje
- kaže Mihajlovićeva.

Gradnonačelnik Vranja Slobodan Milenković,  ukazao je da je grad o svemu vodio računa kada je birao lokaciju, jer se u neposrednoj blizini nalaze osnovna škola i vrtić, kao i vojna kasarna.

Stanovi u Vranju biće građeni u naselju Asambair preko puta OŠ “Svetozar Marković”.

 



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: