13 milona za SOCIJALNU ZAŠTITU

Lokalne vesti - Utorak 23.01.2018 - 09:22

Komisija za izbor projekata za realizaciju usluga socijalne zaštite raspisala je javni poziv za finansiranje projekata iz ove oblasti za 2018. godinu na teritoriji grada Vranja.

Prvo novac za projekte ustanova. Foto. S.Tasić/OK Radio Prvo novac za projekte ustanova. Foto. S.Tasić/OK Radio

Za finansiranje ili sufinansiranje već uspostavljenih ili pokretanje novih usluga u budžetu grada Vranja obezbeđeno je 13 miliona dinara.

Danijela Milosavljević, gradska većnica za socijalnu zaštitu, kaže da je cilj unapređenje i podsticanje novih pristupa u realizaciji socijalne politike i posebna briga i zaštita korisnika usluga socijalne zaštite.

- To su sredstva na nivou od prošle godine.

Sa da je raspisan prvi konkurs za projektno finansiranje ustanova, a negde u martu će biti raspisan i konkurs za finansiranje projekata NVO koje se bave uslugama socijalne zaštite - navodi Milosavljevićeva.

Ciljne grupe čiji se položaj unapređuje kroz realizaciju ovih projekata su deca, mladi i porodica, osobe sa invaliditetom, deca sa smetnjama u razvoju, kao i stara lica.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja poziva, a period za realizaciju projekata je do 31. decembra ove godine.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: