14 godina zatvora ZBOG UBISTVA MAJKE

Lokalne vesti - Utorak 24.10.2017 - 13:21

Čedomir Vasev iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada osuđen je na 14 godina zatvora zbog ubistva majke V.V. (58) koje je počinio sredinom septembra prošle godine.

Presuda još uvek nepravosnažna. Foto: OK Radio Presuda još uvek nepravosnažna. Foto: OK Radio

Po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju iz februara ove godine, nakon sprovedenog  krivičnog postupka pred Višim sudom u Vranju, doneta je nepravosnažna presuda, kojom se optuženi Vasev oglašava krivim zbog krivičnog dela i osuđuje na kaznu zatvora u trajanju do 14 godina.

Iz Tužilaštva kažu da je na presudu je branilac optuženog uložio žalbu.

Vasev je  nakon porodične svađe i verbalnog sukoba sa svojom majkom, nju ubio tako što ju je na seoskom putu sustigao, uhvatio za duksericu, i iz zadnjeg džepa pantalona izvadio kuhinjski nož  sečiva dužine 12 centimetara kojim je uboo V.V.

Vasev je majku uboo  jednom u predelu grudnog koša a zatim još tri puta u leđa, nakon čega je V.V. pala na zemlju, a od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: