27. PUT: Dodeljene SVETOSAVSKE nagrade

Lokalne vesti - Subota 28.01.2017 - 09:32

Dodelom nagrada ,,Sveti Sava" u petak uveče u Vranju je završena kulturno - obrazovna i duhovna manifestacija ,,Svetosavska nedelja", koju Grad organizuje već 27 godina.

Dobitnici nagrada sa gradonačelnikom Milenkovićem FOTO vranje.org.rs Dobitnici nagrada sa gradonačelnikom Milenkovićem FOTO vranje.org.rs

Na svečanosti pristunima se obratio gradonačelnik dr Slobodan Milenković, koji je i uručio nagrade ,,Sveti Sava".

Kako je OK radio već izveštavao, za najbolju obrazovnu ustanovu proglašena je Medicinska škola ,,dr Izabel Emsli Haton".

Najbolji vaspitač je Snežana Prokić iz vrtića ,, Dečja radost", najbolji profesor razredne nastave Lidija Mitrović iz OŠ ,,Radoje Domanović", najbolji veroučitelj Srđan Spasić iz OŠ ..Svetozar Marković", a najbolji profesor predmetne nastave Tanja Rusimović, profesorka srpskog jezika i književnosti u Gimnaziji.

Titulu najbolje učenice iz osnovnih škola ponela je Nevena Stojković iz OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj", a među srednjoškolcima, gimnazijalka Lana Pavlović.

Najbolji student za prošlu godinu je Kristina Stošić, studentkinja Medicinskog fakulteta u Beogradu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: