ADRIANO po drugi put među VRANJANCIMA

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.07.2016 - 09:44

U subotu, 30. jula u „Shamrock“ pabu u Vranju će nakon godinu dana ponovo nastupiti Adriano Trindade, brazilski gitarista koji sa uspehom kombinuje samba rok na džez način.

Adriano je već jednom oduševio Vranje FOTO Promo Adriano je već jednom oduševio Vranje FOTO Promo

Adriano je u okviru svoje prethodne evropske turneje prošlog jula prvi put nastupio u „Shamrock“ pabu i ostavio sjajan utisak na prisutne.

Nakon nastupa, na svom Facebook profilu napisao je kako obožava Balkan i radost života u zemljama ovog regiona.

- Na nastupu u Vranju sam snimio mnogo video klipova koji pokazuju kako je energija publike bila zarazna – naveo je Adriano Trindade kao komentar uz video snimljen u našem gradu.

Adriano Trindade na svojim mnogobrojnim nastupima po svetu pronosi slavu samba rocka, a u svojoj zemlji se smatra za jednog od najboljih predstavnika tzv. Nove popularne muzike Brazila (Nova Musica Popular Brasileira).

Popularni džez kombinuje sa bogatim muzičkim nasleđem Brazila, a fascinantni samba ritmovi stvaraju izvanrednu atmosferu koja prosto nagoni na igranje.

Ovog leta Brazilac je ponovo na turneji po Evropi i nakon Makedonije i Bugarske dolazi u Srbiju, gde ga ponovo očekuje nastup pred vranjskom publikom.

Na ovom nastupu će ga pratiti ekipa mladih vranjskih džez muzičara: Bojan Cvetković na klavijaturama, Mihajlo Anđelković na bubnjevima i Marko Ristić na basu.

Početak je zakazan za 21 čas, a kako je bilo na prošlogodišnjem nastupu, možete pogledati u videu.
 


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: