ADRIANO treći put za Vranjance (VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 04.05.2017 - 11:17

Brazilski gitarista i pevač Adriano Trindade nastupiće po treći put u petak u Vranju u “Shamrock” pabu, u okviru svoje ovogodišnje evropske turneje.

Adriano ponovo u Vranju FOTO promo Adriano ponovo u Vranju FOTO promo

Vranje je postala nezaobilazna destinacija na turnejama ovog neumornog muzičara, pa je novi nastup prilika da se, pored redovnih posetilaca Adrianovih koncerata i drugi ljubitelji muzike upoznaju sa njegovim džez rok zvukom, obojenim brazilskim nijansama.

Adriano Trindade je praktično neprekidno na turnejama, pronoseći slavu brazilske tradicionalne muzike čitavim svetom.


U svojoj zemlji se smatra za jednog od najboljih predstavnika tzv. Nove popularne muzike Brazila (Nova Musica Popular Brasileira).

Svoju muziku on sam opisuje kao Jazz Brazil. To je džez oplemenjen tradicionalnim brazilskim stilovima kao što su bosanova i samba.

- Mi to zovemo brazilska popularna muzika u džez aranžmanu, sa bogatim harmonijama i dobrim tekstovima – rekao je Adriano u intervjuu za OK Radio nakon prošlogodišnjeg nastupa u Vranju.

On je naš grad izdvojio i kao jedan od najupečatljivijih na Balkanu, kome se uvek rado vraća.

- Jako mi se sviđa ova ulica (Brankova), to je ulica kulture, a posebno ovde u “Shamrock” pabu, gde ljudi ne dolaze samo zbog piva, već i da slušaju dobru muziku – kazao je Trindade.

On u naš grad dolazi nakon koncerata u Zagrebu i Sarajevu, a nakon toga ga očekuju nastupi u Podgorici, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Treći susret Adriana Trindadea sa Vranjancima zakazan je za petak u 21 čas, a ulaz je slobodan.

Kako je bilo na njegovom prošlogodišnjem koncertu, možete pogledati u ovom videu.
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: