ANA BRNABIĆ na otvaranju novog pogona BAT-a

Lokalne vesti - Sreda 13.09.2017 - 10:00

Kompanija British American Tobacco (BAT) u utorak 19. septembra će u fabrici u Vranju svečano otvoriti novi proizvodni pogon.

Nova investicija je vredna više od tri miliona evra FOTO: D. Ristić/OK Radio Nova investicija je vredna više od tri miliona evra FOTO: D. Ristić/OK Radio

Prema saznanjima OK Radija, svečanosti bi trebalo da prisustvuje i premijerka Vlade Srbije, Ana Brnabić.

U kompaniji „BAT“ kažu da još uvek nemaju definitivnu potvrdu dolaska Brnabićeve u Vranje, ali je njeno ime navedeno na pozivnicama zvanicama za ovaj događaj.

Otvaranju će prisustvovati i visoki rukovodioci kompanije „BAT“ iz zemlje i regiona.

U novom pogonu će biti otvorena linija za pakovanje, prilagođena najsavremenijim svetskim standardima i potrebama tržišta.

- Nova investicija najvećeg britanskog investitora u Srbiji, vredna više od tri miliona evra, pored otvaranja novih radnih mesta, doprineće i povećanju izvoza čime će se pozitivno uticati na spoljnotrgovinski bilans Republike Srbije i njen položaj u regionu – stoji u saopštenju „BAT-a“.

Maja prošle godine, „BAT“ je u Vranju otvorio novi pogon za proizvodnju cigareta, a toj svečanosti je prisustvovao Aleksandar Vučić, tada premijer tehničke Vlade Srbije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: