ANDONOV ponovo na čelu vranjskog SDS-a

Lokalne vesti - Nedelja 30.07.2017 - 12:46

Igor Andonov novi je šef gradskog odbora SDS-a u Vranju, odlučili su članovi te stranke na subotnjoj izbornoj konferenciji.

Andonov na stranačkom glasanju FOTO OK Radio Andonov na stranačkom glasanju FOTO OK Radio

Posle jednogodišnje pauze, zbog raspuštanja odbora zbog zabranjene saradnje sa naprednjacima, vranjske socijaldrmokrate ponovo su podržale Andonova, i to jednoglasno.
 
Od 445 registrovanih članova straanke, za njega i Gradski odbor od 18 članova ukupno je glasalo 238 ljudi.

Prema rečima samog Andonova, sada sledi ubrzano formiranje najpre Izvršnog odbora, a zatim i izbora vranjskih potpredsednika stranke.

- Od sutra, odmah, čekaju nas razgovori ne samo sa svim opozicionim strankama, nego i sa udruženjima građana, pokretima, istaknutim pojedincima...

Cilj je pružanje otpora režimu, oličenom u ovoj naprednjačkoj a najbahatijoj i najnesposobnijoj vlasti u istoriiji grada Vranja.

Moramo okupiti sve normalne ljude, sve značajne društvene snage koje mogu svakodnevno da pružaju otpor režimu, i u Beogradu i u Vranju
- jasan je Andonov.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: