BANJA obeležila Dan oslobođenja

Lokalne vesti - Utorak 06.09.2016 - 13:44

Vranje – Polaganjem venaca na spomenik palim borcima u Drugom svetskom ratu i svečanom sednicom Gradske opštine Vranjska Banja, obeležena je godišnjica oslobođenja ovog mesta.

Zvanice na svečanosti FOTO gradski sajt Zvanice na svečanosti FOTO gradski sajt

Povodom 72. godišnjice oslobođenja Vranjske Banje u Drugom svetskom ratu, u sali Gradske opštine održana je svečana sednica, na kojoj je govorio predsednik Nebojša Bogdanović.
 
On je rekao da Vranjska Banja ima potencijal da preraste u turistički centar juga Srbije, uz neophodne infrastrukturne i investicione projekte.  

Na svečanosti su uručene zahvalnice zaslužnim pojedincima, Ljubiši Skenderoviću, Tanji i Goranu Jovanoviću iz Korbevca, kao i KUD “Vrelac".

U ime Grada Vranja, obeležavanju 6. septembra, Dana oslobođenja Vranjske Banje, prisustvovali su Igor Andonov, zamenik gradonačelnika Vranja i predsednik Skupštine Dejan Tričković.

Oni su, uz rukovodstvo banjske opštine, predstavnike Vojske Srbije i SUBNOR-a, položili vence na spomenik palim borcima u narodno - oslobodilačkom ratu.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: