Beli on lajn i u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2017 - 10:05

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, predsednički kandidat na predstojećim izborima i predstavnik grupe građana “Sarmu probo nisi”, od srede ima svoju FB stranicu i u Vranju.

Beli - samo jako. Foto: Printscreen Beli - samo jako. Foto: Printscreen

Satirični projekat “Beli Preletačević” i zvanično učestvuje na predsedničkim izborima, nalazi u centru medijske pažnje i sve je aktivniji na društvenim mrežama.

Luka Maksimović je kao Ljubiša Preletačević Beli posle prihvatanja kandidature napravio novi sajt, na adresi precednik.rs sa koga vode linkovi ka društvenim mrežama, a postoji i mogućnost četovanja sa Belim.

Beli je dobio i svoju zvaničnu stranicu za Vranje, koja za sada ima svega nekoliko lajkova.

Belog je RIK proglasila kao 11. kandidata za predstojeće predsedničke izbore 2. aprila.

Izborna lista “Beli - Samo jako - Luka Maksimović“ osvojila je 21,1 odsto glasova na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Mladenovcu i tako stupila na političku scenu Srbije.

Lista “Beli - Samo jako“ je počela kao parodija političkog sistema, a onda su počeli da sakupljaju potpise za kandidaturu na izborima i tada sakupili dvostruko više nego što je bilo potrebno.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: