Besede u Zoranovu čast: Šta bi ĐINĐIĆ rekao danas?

Lokalne vesti - Četvrtak 01.02.2018 - 08:37

Vranje - U znak sećanja na život i viziju Zorana Đinđića, Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić i ove godine organizuju takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast".

Prijave se šalju do 16. februara FOTO: Promo Prijave se šalju do 16. februara FOTO: Promo

Ove godine tema je "Moj veliki zadatak je da pokrenemo Srbiju, da pobedimo u Srbiji, da bi Srbija pobeđivala".

Promovišući vrednosti moderne i evropske Srbije koje je definisao upravo dr Zoran Đinđić, Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić žele da omoguće mladim ljudima od 18 do 30 godina da iskažu svoje potencijale i unaprede veštine besedništva, podsećaju iz DS-a.

Ove godine takmičenje se trinaesti put organizuje na nacionalnom nivou. Finale će biti organizovano 12. marta 2018. u Beogradu.

- Od učesnika takmičenja želimo da čujemo šta bi Zoran Đinđić rekao danas, koja bi bila njegova poruka, šta bi on radio i šta bi tražio od građana Srbije da oni urade danas, za koji plan bi tražio njihovu podršku – stoji u propozicijama.

Učesnici kvalifikacionih takmičenja su obavezni da do 16. februara 2018. godine pošalju prijavu sa naslovom, tekstom i video snimkom svoje besede.

Trajanje besede je ograničeno na tri do pet minuta. Prilikom nastupa dozvoljeno je korišćenje scenskih rekvizita.

Stručni žiri će izabrati učesnike polufinala i objaviti na veb sajtu "Beseda u Zoranovu čast".

Za sve koji to žele biće organizovana obuka i konsultacije putem Skype-a ili nekog drugog Internet servisa.

Učesnici se za takmičenje mogu prijaviti slanjem popunjenog prijavnog formulara i snimkom svoje besede, najkasnije do 16. februara 2018. godine na e-mail: besednistvo@ds.org.rs.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: