CIKLON: U Vranju uhapšen vlasnik kockarnice!

Lokalne vesti - Utorak 13.09.2016 - 17:37

U okviru šire policijske akcije "Ciklon", u Srbiji i inostranstvu, policija u Vranju uhapsila je dvoje ljudi zbog sumnje za razne vrste prekršaja.

Ilustracija FOTO Thinkstock Ilustracija FOTO Thinkstock

Najpre, policija u Vranju uhapsila je N.P. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću, saopštio je MUP Srbije.  

Sumnja se da je N.P., kao odgovorno lice, preduzeća „Colosseum game“, bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, tako što je  u objektima u Bujanovcu organizovao igre na sreću na dva ruleta.

Osumnjičeni je igre za sreću, kako se sumnja, organizovao i u Vladičinom Hanu na tri nefiskalizovana aparata za igre na sreću, a koji posluju u okviru preduzeća „Colosseum game“ iz Vranja.

Kontrola je izvedena u saradnji sa  radnikom terenske kontrole Poreske uprave.

Inače, „Colosseum game“ je firma koja se u ranijem periodu dovodila u vezu sa Dejanom Nikolićem Kantarom, za koga se smatralo da je bio vlasnik preduzeća.

Policijski službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili su i N.T. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Postoje osnovi sumnje da je N.T. u Bujanovcu ukrao automobil „ Pasat“.  

Sumnja se da je osumnjičeni u prethodnom periodu počinio više krađa putničkih motornih vozila marke Pasat i Lada. Automobili su pronađeni i vraćeni vlasnicima.
 
Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u okviru akcije usmerene na suzbijanje organizovanog i opšteg kriminala, uhapsili su 123 osobe, zaplenili više od 177 kilograma marihuane i otkrili tri laboratorije za proizvodnju narkotika.

Tokom akcije zaplenjeno je 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše u Beogradu 80 kilograma, Kragujevcu 75 i Boru oko 22 kilograma. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: