CRVENA JABUKA za Dan grada

Lokalne vesti - Sreda 11.01.2017 - 09:05

Stanovnike Vranja i njihove goste će za Dan grada zabavljati Crvena jabuka, potvrdio je OK Radiju gradski većnik Mića Mladenović.

Sarajlije ponovo u Vranju nakon desetak godina; FOTO: Promo/FB Sarajlije ponovo u Vranju nakon desetak godina; FOTO: Promo/FB

Nastup popularnih Sarajlija je dogovoren i ovih dana bi trebalo da bude zvanično potpisan ugovor.

Koncert će biti održan u ponedeljak, 30. januara sa početkom u 20 sati, u Sportskoj hali u Vranju, najavljuje gradski većnik Mića Mladenović.

- Nismo želeli da rizikujemo sa otvorenim prostorom, s obzirom na ovaj ledeni vremenski talas koji nas je snašao.

Ulaz za sve Vranjance i naše goste će biti slobodan
– kaže Mladenović.

Grad će ovogodišnje praznovanje koštati manje nego prošlogodišnje.

- Imamo opredeljenih 700.000 dinara za obeležavanje Dana grada i gledaćemo da se uklopimo u tu finansijsku konstrukciju, s tim što ćemo potražiti i pomoć sponzora i donatora – navodi Mladenović.

Dan oslobođenja grada od Osmanlija biće obeležen i drugim propratnim manifestacijama koje se tradicionalno održavaju na ovaj dan.

To su svečana akademija, koja će biti održana u utorak, 31. januara, zatim tradicionalni marš i druga sportska dešavanja, dodela literarnih nagrada i drugo.

Crvena jabuka je po prvi put u našem gradu nastupila pre desetak godina, na obeležavanju Dana oslobođenja u Drugom svetskom ratu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: