Dačić dolazi na proslavu SPS-a u Vranje

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.10.2015 - 08:34

Prema pouzdanim informacijama OK Radija, socijalisti će 25. godišnjicu formiranja odbora SPS-a u Vranju proslaviti 16. oktobra, u prisustvu svog predsednika Ivice Dačića.

Dačić je već bio u Vranju: Početak radova na GEOX-u FOTO A. Stojković Dačić je već bio u Vranju: Početak radova na GEOX-u FOTO A. Stojković

Dačić je najavio dolazak u Vranje na veliku proslavu koja će biti održana u Sportskoj hali, uz prisustvo jedne od najvećih estradnih zvezda u Srbiji, čije se ime za sada drži u tajnosti.

Vranjski odbor na čelu sa Zoranom Antićem, ali i surdulički, na čelu sa Novicom Tončevim, insistirali su na Dačićevom prisustvu, što izgleda centrala svojim najjačim odborima u zemlji nije mogla da odbije.

I Antić, a naročito Tončev, očekivali su mesto potpredsednika SPS-a, a kako do toga nije došlo, najmanje što Dačić može da učini je da podrži ovdašnje socijaliste u danima njihove velike proslave.

Prošle godine spekulisalo se da će u Sportsku halu da dođe Svetlana Ceca Ražnatović, ali se to nije ostvarilo. Ovoga puta, ne spekuliše se imenima, ali se svakako očekuje neka zvezda iz top tri imena srpske estrade.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: