Demokrate BOJKOTUJU SKUPŠTINU

Lokalne vesti - Petak 26.01.2018 - 10:44

Odbornici Demokratske stranke bojkotovali su 21. sednicu Skupštine grada Vranja, održanu u četvrtak, 25. januara, nakon što su prethodnu napustili demonstrativno.

Vranjski DS čeka odluku Apelacionog suda FOTO: D.Ristić/OK Radio Vranjski DS čeka odluku Apelacionog suda FOTO: D.Ristić/OK Radio

Objašnjavajući razloge za bojkot sednice lokalnog parlamenta, Gradski odbor DS-a u Vranju u svom dopisu navodi da ne žele da učestvuju u poništavanju zakona i demokratije i prekrajanju izborne volje građana Vranja po pitanju mandata odbornika.

- Podaci objavljeni na gradskom sajtu samo potvrđuju bahatost i nepoštovanje zakona od strane vladajuće većine.

U materijalu koji smo dobili za sednicu su svega tri tačke dnevnog reda (treća je "pitanja i predlozi").

Međutim, Skupština grada donela je petnaestak odluka, među kojima su i imenovanja više direktora i gradskih većnika, čime je ozvaničen ulazak SPS-a u lokalnu vlast.
 
Za sve to je bio dovoljan samo jedan sat. Time je obesmišljeno postojanje ove institucije, u kojoj se ne diskutuje, samo se glasa i odlazi što pre
– stoji u saopštenju vranjskih demokrata.

U dopisu se navodi da vranjski DS čeka odluku Apelacionog suda, nakon čega će odlučili o koracima koje će stranka dalje preduzimati.

- U zabludi je vladajuća većina ako misli da su Vranjanci zaboravili međusobne uvrede koje su u kampanji izricale SNS i SPS.

Pamte Vranjanci i verujemo da će račun ispostaviti na narednim izborima. I jednima i drugima
– ocenjuje se u saopštenju GrO DS u Vranju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: