Denzi osuđen za ULICE, a ne za ŽUTU ZGRADU

Lokalne vesti - Sreda 10.08.2016 - 14:00

Dejan Stanojević Denzi, nekadašnji predsednik GrO DSS-a u Vranju, direktor Direkcije za izgradnju i član SNS -a, kaže da je u slučaju “žute zgrade” oslobođen optužbi za zloupotrebu službenog položaja.

Stanojeviću se sudi u više predmeta FOTO S. Stojković/OK Radio Stanojeviću se sudi u više predmeta FOTO S. Stojković/OK Radio

Prema njegovim rečima, kazna zatvora od dve godine u prvostepenoj presudi odnosi na sasvim drugi slučaj o kome nije želeo da govori, jer je postupak još uvek u toku.

- U slučaju “žute zgrade”, oslobođen sam optužbi  i pred Višim sudom u Vranju i pred Apelacionim sudom u Nišu.

Optužbe su se odnosile na naknadu za građevinsko zemljište na kome se sada nalazi „žuta zgrada“ kod Doma Vojske, i one nisu dokazane
- kaže Stanojević.

Stanojević je, u slučaju, o “kome ne može da govori”,  sa još petoricom saradnika osuđen na po dve godine zatvora presudom Višeg suda u Vranju, dok je jedan od optuženih dobio godinu dana zatvora.

U ovom predmetu Tužilaštvo Stanojevića i saradnike tereti za zloupotrebu službenog položaja prilikom izrade projektno tehničke dokumentacije za rehabilitaciju ulica u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: