Denziju DVE GODINE zatvora

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.08.2016 - 14:49

Dejan Stanojević Denzi, nekadašnji predsednik GrO DSS-a, direktor Direkcije za razvoj i sadašnji član SNS -a, osuđen je prvostepenom presudom na dve godine zatvora, potvrđeno je OK Radiju u Višem sudu u Vranju.

Stanojević osuđen za poslove u vreme dok je upravljao Direkcijom FOTO OK Radio Stanojević osuđen za poslove u vreme dok je upravljao Direkcijom FOTO OK Radio

Sudsko Veće, kojim je predsedavala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, donelo je presudu po kojoj su optuženi Dejan Stanojević i Miladin Zlatanović krivi zbog izvršenja produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, osuđeni na kaznu zatvora u trajanju od po dve godine.

 

Takođe, u istom predmetu sud je optužene Novicu Stankovića, Slobodana  Jankovića, Delču Stojanovića i Mileta Jordanovića oglasio krivim zbog produženog krivičnog dela zloupotreba odgovornog lica i osudio ih na kaznu zatvora u trajanju od po dve godine.

 

Optuženi Siniša Čabarkapa osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine zbog produženog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

 

Stanojević i ostali osuđeni su zbog zloupotreba vezanih za naplatu naknade za građevinsko zemljište na kome se sada nalazi „žuta zgrada“ kod Doma Vojske, u vreme kada je Stanojević bio direktor vranjske Direkcije za izgradnju.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: