Divlja DEPONIJA na dečjem igralištu

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.12.2017 - 12:04

U ulici Ratka Mitrovića u Vranju, u blizini kasarne „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“, na travnjaku gde se nalazi i dečje igraliste, stvorena je divlja deponija, ruglo ovog dela grada.

Deponija na samom obodu dečjeg igrališta FOTO: OK Radio Deponija na samom obodu dečjeg igrališta FOTO: OK Radio

Čitaoci portala OK Radija izveštavaju da je na divlju deponiju bačen i džak u kome je koža zaklane svinje sa iznutricama.

- Smrad se širi na sve strane, a izgladneli psi su džak pocepali i ostatke od svinje razvukli svuda unaokolo.

Molimo nadležne da hitno reaguju i spreče širenje zaraznih bolesti. Šta ima logičnije od toga?
– apel je žitelja ovog dela grada.

Meštani su posebno zabrinuti zbog činjenice da se raznovrsno smeće nalazi gotovo na samom dečjem igralištu, što je pretnja po zdravlje najmlađih.

Zbog toga su, kažu, alarmirali nadležne inspekcijske i komunalne službe, ali divlja deponija i dalje stoji na istom mestu.

Nela Cvetković, izvršna direktorka vranjskog “Komrada” navodi da ovo javno preduzeće nije dobilo nikakav nalog za intervenciju.

- Mi smo ovih dana u procesu preseljenja iz starih u nove prostorije, pa nam to otežava funkcionisanje.

Zbog toga nam telefonske linije još uvek nisu osposobljene, ali ćemo odmah ispitati situaciju i poslati ekipu da interveniše
– kaže Cvetkovićeva.

Oa dodaje i da je u toku sezona svinjokolja i da se slične pojave redovno dešavaju u ovom periodu, pa apeluje na sugrađane da pokažu malo viši stepen svesti i otpad ne bacaju tamo gde mu nije mesto.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: