Do leta GOTOVE DEONICE Srpska kuća - Levosoje i Grdelička klisura

Lokalne vesti - Sreda 24.01.2018 - 13:37

Autoput Koridora 10 na deonici od Srpske kuće do Levosoja trebalo bi da bude završen do jula ove godine, najavila je potpresednica Vlade Zorana Mihajlović prilikom posete Vranju.

Radovi na Koridoru 10 pri kraju. Foto: S.Tasić/OK Radio Radovi na Koridoru 10 pri kraju. Foto: S.Tasić/OK Radio

Mihajlovićeva je pojasnila da je na tom delu puta završeno oko 80 odsto radova, ali i da traju duže nego što je bilo planirano, samo iz razloga što došlo do promene projekta zbog korita Južne Morave.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je sa Zoranom Babićem, direktorom “Koridora Srbije” i Zoranom Drobnjakom, direktorom “Puteva Srbije, tunel “Predejane” u Grdeličkoj klisuri.

- Svi problemIi u tunelu “Predejane” su rešeni i tamo nema više kritičnih tačaka.

Asfaltiranje tunela počinje za vikend i ja mislim da je to veoma važno, jer je reč o najtežem gradilištu u Evropi.

Tamo se radi dan - noć, kakvo god vreme bilo, tako ad bih još jednom želela da izrazim zahvalnost svima koji rade na tom projektu
- poručila je MIhajlovićeva.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, ukazao je da lokalna samouprava  uživa veliku podršku Vlade Srbije i resornog ministarstva.

- Obišli smo danas lokacije za izgradnju stanova za potrebe službi bezbednosti, koje su potpuno spremne za početak gradnje.

Sa ponosom mogu da kažem da smo kao grad ponudili potpuno uređene lokacije, koje su planski definisane i potpuno komunalno i infrastrukturno uređene.

 Vranje je jedan od retkih gradova u Srbiji koji je usvojio i plan kapitalnih investicija za period od 2018 - 2022. godine
- naveo je Milenković.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: