Droga zaboravljena u vranjskom autobusu

Lokalne vesti - Sreda 22.02.2017 - 12:16

Vranje - Carinski službenici su u sredu na carinskom punktu Merdare sprečili krijumčarenje preko šest kilograma marihuane sa teritorije Kosova i Metohije, koja je bila sakrivena u autobusu vranjskih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.

Deo marihuane Deo marihuane "zaboravljene" u autobusu FOTO: Uprava carina

U saopštenju se samo navodi da se radi o autobusu vranjskih registarskih oznaka, ali nije navedeno kojoj firmi pripada.

Droga raspoređena u šest pakovanja, pronađena je prilikom detaljne kontrole putnika i prtljaga autobusa koji saobraća na redovnoj liniji Brezovica - Beograd.

- Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu, svi prisutni putnici i vozač odgovorili su odrično.

Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer.

Niko od putnika ga nije uzeo
– stoji u saopštenju Uprava carina.

Dalje se navodi da su u koferu, pored dečje garderobe, pronađene i dve veće kese u kojima je bilo ukupno šest manjih kesa sa ukupno 6.105 grama marihuane.

- Kako kofer nije predat vozaču kao pošiljka, a nije mogao da se seti ni ko ga je od putnika doneo sa sobom, dalju istragu su zajedno sa otkrivenom marihuanom preuzeli policija i tužilaštvo – kažu iz Uprave carina.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: