DUŠAN KOVAČEVIĆ dobitnik BORINE NAGRADE

Lokalne vesti - Utorak 21.03.2017 - 12:30

Naš proslavljeni dramski pisac, akademik Dušan Kovačević, dobitnik je nagrade „Borisav Stanković“ za ovu godinu, saopštio je urednik Književne zajednice Miroslav Cera Mihailović.

Kovačević je 26. dobitnik renomirane nagrade FOTO:YouTube screenshot Kovačević je 26. dobitnik renomirane nagrade FOTO:YouTube screenshot

Nagrada se Kovačeviću dodeljuje za celokupan književni rad, rekao je Mihailović.

 

Nagradu „Borisav Stanković“ tradicionalno dodeljuje tročlani žiri, koji je ove godine bio u sastavu: Goran Maksimović, predsednik i članovi Milo Lompar i Slađana Jaćimović.

 

Po tradiciji, nagrada se dodeljuje na završnoj večeri „Borine nedelje“, koje će ove godine, biti održano u petak, 7. aprila u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.

 

Dušan Kovačević je 26. dobitnik ove prestižne književne nagrade, a ovogodišnju "Borinu nedelju" će 23. marta, besedom otvoriti prošlogodišnji laureat, Milisav Savić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: