DVA UBISTVA NA JUGU: Počiniocima ni traga

Lokalne vesti - Utorak 31.10.2017 - 11:07

Vranje - Na teritoriji Pčinjskog okruga poslednjih meseci desila su se dva ubistva, za koje počinioci još uvek nisu pronađeni.

Mesto ubistva Cvetanovića. Foto: OK Radio Mesto ubistva Cvetanovića. Foto: OK Radio

Krajem  jula u Žitorađu kod Vladičinog Hana hicem iz pištolja ubijen je Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice.

Drugo  teško ubistvo desilo se u centru Vranja, krajem septembra kada je sa više metaka pucnjem u leđa ubijen Jugoslav Cvetanović (31).

Ono što je karakteristično za oba ubistva je to što se pretpostavlja da su ih počinili profesionalci, kao i da se istraga vodi protiv N.N. lica.

Ni policija ni tužilaštvo  za sve ovo vreme nisu saopštili nove detalje istrage, uz obrazloženje da je rad na oba slučaja u toku.

Leposava Jovčić, portparol Višeg javnog tužilaštva u Vranju, kaže da se u toku postupka istrage, preduzimaju  neophodna veštačenja i druge dokazne radnje na rasvetljavanju ubistva u Žitorađu.

- U tom smislu je i obavljena obdukcija, o čemu je dostavljen obdukcioni zapisnik iz kojeg se utvrđuje da je smrt nastupila usled dejstva projektila iz vatrenog oružja, tačnije pištolja.

U cilju dalje istrage, ne možemo saopštiti druge detalje i informacije po ovom predmetu
- kaže Jovčićeva.

Kad je reč o ubistvu Cvetanovića, Jovčićeva dodaje da se u postupku dalje istrage preduzimaju neophodna veštačenja i sprovede druge dokazne radnje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: