DVERI VS SNS: Mali smo, al glasno pitamo

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.10.2016 - 23:27

Rat saopštenjima Pokreta „Dveri“ i SNS-a u Vranju nastavljen je novim saopštenjem „dverjana“, u kome se najpre konstatuje da ovaj pokret ima daleko manje članova i glasača od SNS-a, ali da sebi ipak „uzima slobodu“ da naprednjacima objasni „neke stvari iz sfere demokratije i kulture komunikacije“.

Logo pokreta Dveri Logo pokreta Dveri

Posećajući naprednjake da  opozicija ima pravo da kritikuje i postavlja nezgodna pitanja, bez obzira na odnos osvojenih glasova, „Dveri“ navode da naprednjaci „nemaju pravo da vređaju, omalovažavaju i etiketiraju  opozicione stranke zbog toga što vam postavljaju pitanja na koja se stidite da odgovorite“.

U ime svojih glasača „Dveri“ su nastavile da postavljaju pitanja napednjacima, kaže se u saaopštenju njihove informativne službe.

Pitanja prenosimo u celini.

-  Da li je istina da se i pored toga što u Vranju imate 2.000 visokoobrazovanih kadrova, sve političke odluke bitne za naš grad donose u Surdulici?

- Da li je istina da je i pored toga što u Vranju imate 2.000 visokoobrazovanih kadrova, poverenje centrale u vaš izbor kadrova takvo, da su prinuđeni da vam šalju direktore iz drugih gradova, i da je lično gradonačelnik Leskovca doveo novog direktora Zdravstvenog centra u Vranju?

- Da li je istina da ste i pored toga što u Vranju imate 2.000 visokoobrazovanih kadrova, prinuđeni da iz penzije aktivirate reciklirane političare iz drugih stranaka, pa je tako gradski većnik za zdravstvo bivši kadar DSS-a, koji je za vreme direktorovanja u ZC ukinuo plaćanje dežurstva lekarima, a onda se nakon smene sa mesta direktora pridružio kolegama u tužbi protiv mere koju je sam doneo?

-  Da li je istina da je od vašeg dolaska na vlast ukinuto pravo roditeljima na besplatno korišćenje usluga predškolskih ustanova za četvrto dete, čime je grad Vranje postao jedan od retkih gradova u Srbiji u kojem ne postoji takva podsticajna mera za povećanje nataliteta?
 
„Dveri“ saopštenje završavaju opaskom da samo pitaju, a ne iznose tvrdnje i optužbe.

- Nadamo se da razumete da pitanja ne možete da demantujete niti da nam zabranite da ih postavimo, već možete, ako želite, da odgovorite na njih - kaže se u saopštenju Informatvne službe „Dveri“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: