EU KONKURS za najbolju fotku

Lokalne vesti - Utorak 05.04.2016 - 11:08

„Gde vidim EU u Srbiji“ je foto takmičenje za sve građane Srbije, pa i Vranja, koje u okviru kampanje „Srbija i EU: 15 godina partnerstva„ organizuju EU info centar i Delegacija EU u Srbiji.

Prepoznajte EU u Srbiji; Foto: Shutterstock/Ok Radio Prepoznajte EU u Srbiji; Foto: Shutterstock/Ok Radio

Učesnici konkursa šalju fotografije koje mogu biti načinjene foto-aparatom ili mobilnim telefonom i mogu da koriste kompjuterske programe za obradu fotografija.

Učesnici sami biraju konkretnu temu svoga rada, ali okvirni zadatak je da zabeleže prizore u kojima prepoznaju EU i njen doprinos u Srbiji u svakodnevnom životu i u bilo kojoj oblasti – zdravstvu, obrazovanju, građevini

Takođe, to može da bude bilo koja situacija iz svakodnevnog života kojom se promovišu evropske vrednosti kao što su: tolerancija različitosti, ljudska prava, briga za životnu sredinu, ušteda energije, sloboda i demokratija, itd.

Prva nagrada je kamera, druga – foto aparat, a treća je tablet.

Osim tri prvonagrađene fotografije, još 20 fotografija po izboru žirija biće predstavljeno na posteru kojim će na Dan Evrope, 9. maja 2016. na Kalemegdanu biti otvorena izložba “Srbija i EU:15 godina partnerstva”.

Učesnici konkursa treba da predaju svoj rad u vidu propisno nazvanog fajla koji treba da bude minimalne rezolucije 300 dpi.

Fotografije se šalju e-mailom na competition@euinfo.rs ili postuju na Tviter uz haštag #EUuSrbiji i tag @EUICBG ili na Instagram EUICBG sa #EUuSrbiji.

Konkurs je otvoren od 1. aprila do 30. aprila 2016. godine.

Sve dodatne informacije u vezi sa konkursom možete dobiti slanjem mejla na sledeću adresu: competition@euinfo.rs ili telefonom na 011 4045400.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: