EUFORIJA na jugu, NIŠANI razgovarao sa zvaničnicima

Lokalne vesti - Utorak 07.03.2017 - 12:38

Vranje – Predsednik Albanije Bujar Nišani, sastao se nešto iza podneva u zgradi SO Bujanovac sa predstavnicima ove i opština Preševo i Medveđa i predstavnicima albanskih partija sa juga Srbije.

Nišani razgovarao sa predstavnicima SO Bujanovac FOTO OK Radio Nišani razgovarao sa predstavnicima SO Bujanovac FOTO OK Radio

Nišani je u Bujanovac stigao sa Kosova, preko administrativnog prelaza na Končulju.

Tamo ga je u ime Vlade Srbije dočekao šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković i poželeo mu dobrodošlicu.

Na bujanovačkom centralnom trgu Nišanija je dočekao predsednik opštine Šaip Kamberi, uz dobrodošlicu oko 2.000 prisutnih, koji su predsednika Albanije dočekali ovacijama.

Planirano je da se Nišani sastane i sa Zoranom Stankovićem, kao i sa Stojančom Arsićem, zamenikom predsednika opštine Bujanovac.

Stanković je novinarima izjavio da se nada da će ovaj susret doprineti unapređenju međusobne saradnje i rešavanju problema, naročito u pogledu udžbenika.

Inače, kako javlja reporter OK Radija sa lica mesta, za posetu Bujara Nišanija jugu Srbije vlada ogromno interesovanje medija, jer iz Bujanovca izveštava preko 30 domaćih i inostranih novinarskih ekipa.

Prema ranijim najavama, predsednik Albanije bi trebalo da poseti i Preševo, kao i osnovnu školu u Velikom Trnovcu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: