EVRI za fotke sa BOSKETOM

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.04.2016 - 12:33

Vranje - Omladina SPS-a Surdulica raspisala je u ponedeljak krajnje neobičan nagradni konkurs, doduše saopštenjem bez potpisa i pečata.

Surdulica: Nema mira do izbora! FOTO A. Stojković Surdulica: Nema mira do izbora! FOTO A. Stojković

Konkurs je raspisan povodom Dana studenata, a odnosi se na sve punolene građane Srbije.

Ukupni novčani fond nagradnog konkursa omladine socijalista Surdulice je, prema saopštenju, 3.000 evra i dodeljuje se u tri kategorije u kojima će pobednicima pripasti novčana nagrada od po 1.000 evra.

- Svako ko želi da učestvuje na konkursu treba da omladini socijalista Surdlice najkasnije do 24. aprila dostavi fotografiju iz studentskih dana državnog sekretara u Ministarstvu privrede i kandidata za odbornika na listi SNS Surdulica, Dragana Stevanovića - Bosketa i kandidata za predsednika opštine Surdulica na listi SNS Bobana Bankovića.

Prva nagrada pripada svakome ko dostavi fotografiju školskog druga ili drugarice koji su na akademskim studijama studirali i polagali ispite sa Stevanovićem ili Bankovićem, druga nagrada namenjena je za fotografiju sa brucošijade ili apsolventske žurke Stevanovića ili Bankovića, a treća nagrada pripada svakome ko nam donese fotografiju sa svečane dodele diploma Stevanoviću ili Bankoviću
- piše u saopštenju SPS-a.

Prem tvrdnjama mladih surduličkih socijalista, Stevanović, kao državni sekretar i kandidat za predsednika Surdulice Boban Banković su najbolji primer da se kupovina diploma u životu najbolje isplati.

Na kraju teksta prenosimo integralno saopštenje omladine SPS-a.

 

  • Nagradni konkurs surduličkog SPS-a.doc
  • OK RADIO

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: