Francuski filmski karavan

Lokalne vesti - Utorak 25.11.2014 - 11:26

Biblioteka "Bora Stanković" u Vranju od utorka do petka ugostiće Francuski filmski karavan.

Najavni plakat Najavni plakat

Tokom četiri dana u ciklusu Raskršća biće prikazana četiri francuska filma sa prevodom na srpski.

Filmovi se prikazuju u saradnji sa Francuskim institutom. Ulaz na sve projekcije je besplatan, saopštavaju iz ove ustanove.

Izbor novijih filmova koji se bave ključnim trenucima u životu protagonista, trenutkom kada se nađu pred izborom, raskršćem, koje će zauvek redefinisati njihove živote.

Filmovi predstavljeni u ovom ciklusu veoma često eksplicitno tumače društvene teme te nisu preporučljivi za gledaoce mlađe od 14 godina.

U utorak će biti prikazan film Galopom režija Loj-Do de Lenkesen, igraju Marta Keler, Valentina Cervi, Alis de Lenkesen.

Vranjanci će u okviru Francuskog filmskog karavana biti u prilici da u sredu pogledaju film Luiza Vimer, režija Ciril Menegen, igraju Korin Masiero, Žerom Kiršer, An Benoa.

Film Prestupnici biće prikazan u četvrtak, režija Olivije Mase-Depas, igraju An Koesens, Es Loson, Aleksandar Golnčarov

Poslednjeg dana u petak biće prikazan film Džimi Rivijer, režija Tedi Lusi-Modest, igraju Gijom Gui, Beatris Dal, Hafsia Herzi
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: