GASI se i portal VRANJSKIH

Lokalne vesti - Utorak 21.11.2017 - 08:35

Vranje - Dva meseca nakon prestanka izlaženja novina „Vranjskih“, Vukašin Obradović, vlasnik i glavni i odgovorni urednik objavio je u utorak da se gasi i istoimeni portal.

Nakon novina, gasi se i portal FOTO: Printscreen Nakon novina, gasi se i portal FOTO: Printscreen

Obradović je na društvenim mrežama objavio saopštenje za javnost, kojim je obelodanio da se portal „Vranjskih“ gasi zbog nepostojanja minimalnih uslova za funkcionisanje ovog glasila.

- Zbog nemogućnosti da, kao vlasnik NIPD Vranjske doo, osiguram minimalne uslove za dalje funkcionisanje i, pre svega, obezbedim redovnu isplatu ličnih dohodaka za stalno zaposlene i honorara za saradnike, prinudjen sam da donesem odluku o prestanku rada portala www.vranjske.co.rs.

Zahvaljujem se, pre svega, posetiocima našeg sajta, kao i svima koji su svojim angažmanom doprineli da online izdanje Vranjskih, za kratko vreme i u veoma teškim uslovima, postane jedan od najposećenijih i najkredibilnijih portala na jugu Srbije
– napisao je Obradović u saopštenju.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: