GAŠIĆ: Naš najgori bolji je od njihovog najboljeg

Lokalne vesti - Sreda 29.04.2015 - 21:38

Ministar odbrane i potpredsednik SNS Bratislav Gašić posetio je u sredu Vranje.

Gašić posetio i Jumko - foto A. Stojković Gašić posetio i Jumko - foto A. Stojković

On je najpre obišao kompaniju „Jumko“, a onda se ostrašćenoj masi naprednjaka obratio u prostorijama povereništva.

Gašić je rekao da mu je drago što je prostorije bivšeg Gradskog odbora zatvorio, zato što je sada u novim osetio energiju i video jedinstvo i slogu.

– Budite složni, jer samo slogom možemo da pobedimo političke protivnike. Ovde sada vidim jedinstvo i slogu i pozitivnu energiju, tako da mi je drago što sam prethodne prostorije zatvorio.

Obišao sam „Jumko“ koji šije uniforme za Vojsku Srbije. Vlada Srbije čini sve da pomogne toj kompaniji, kao i ostalim fabrikama u Vranju.

Vidim da Duvanska industrija odlično funkcioniše. Za sve to zaslužni ste isključivo vi ovde u prostoriji i nemoj da dozvolite da vam te zasluge otima tamo neki Zoran ili bilo ko drugi – rekao je Gašić, što je oko stotinak članova pozdravilo gromoglasnim aplauzom.

On je dodao i da svi treba da poštuju državnog sekretara Dragana Stevanovića Bosketa, jer i on radi na jačanju juga Srbije.

– Boske koji je sada ovde pored mene je zadužen da radi na jačanju juga Srbije i on to radi, zato ga treba poštovati. On ima zadatak da Pčinjski okrug sredi.

Nemojte da dozvolite da vam neko napada stranačke kolege. Poštujte i naše narodne poslanike. Svi oni koji sada nisu u ovim prostorijama, to i ne zaslužuju.

Gledali su samo svoj interes i fotelje u kojima i dalje sede ste im samo vi i niko više priuštili. Nema veze, neka ih, uskoro će kraj godine.

Ja posle Vranja idem sa Bosketom da obiđem i kasarnu u Surdulici koju je pametni Šutanovac dokrajčio nakon bombardovanja.

Smislio je da sve cisterne treba povaditi i sada i da hoćemo da vratimo obavezno služenje vojnog roka, ne možemo, jer nemamo gde vojsku da primimo – rekao je Gašić i pitao članove da li se slažu sa predlogom da se obavezno služenje vojnog roka ponovo uvede. Svi su to prihvatili sa oduševljenjem.

Gašić je rekao i da su naprednjaci pokazali znanje i mogućnost da Srbiju izvuku iz propasti u kojoj se nalazila do dolaska naprednjaka na vlasti.

– Bili su na vlasti i pokazali su šta umeju. Uspeli su da unište sve što se uništiti može. Naš najgori član je bolji od njihovog najboljeg.

Pokazali smo da imamo snagu i znanje da sve to polako vratimo na svoje noge. Pokazali smo da volimo Srbiju i da od nje želimo zemlju u kojoj će da vladaju red i zakoni – rekao je Gašić.

On je zamolio novinare da mu ne postavljaju mnogo pitanja, jer je tu kako bi razgovarao sa članovima stranke.

Gašić je u pratnji državnog sekretara Dragana Stevanovića Bosketa nakon povereništva otišao u Surdulicu gde je obišao kasarnu, srušenu aprila 1999. godine tokom NATO bombardovanja.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: