GEOX: Imamo sluha za svoje zaposlene

Lokalne vesti - Četvrtak 29.09.2016 - 09:47

Uprava ‘’Technic Developmenta’’ d.o.o., kako se zvanično zove vranjski “Geox”, organizovala je u prostorijama fabrike u Vranju sastanak sa svim radnicima, sa ciljem da informiše i izvesti zapošljene o dostignutim rezultatima za prvih devet meseci rada i aktivnosti u novoj fabrici.

Geox upriličio sastanak sa radnicima FOTO OK Radio Geox upriličio sastanak sa radnicima FOTO OK Radio

Kako je saopšteno iz “Geox”-a, radi se o inicijativi koja će biti ponavljana i ubuduće, kako bi se zaposleni periodično informisali i ažurirali oko proizvodnog razvoja fabrike.

Kako je naglasio Fabio Sartori, direktor proizvodnje  cele grupacije “Geox”- i jedonog od direktora “Technic Development”-a, u fabrici u Vranju je zapošljeno 1.267 radnika.

- Trenutno se proizvodi u proseku 5.000 pari cipela dnevno sa ciljem da se do kraja 2017. godine stigne do 1,6 miliona pari cipela na godišnjem nivou i više od dva miliona pari u 2018. godini.

Ovaj rast bi trebao biti održiv u budućnosti računajući i postavljanje u Vranju nekih dobavljača kompanije “Geox”
- kaže se u saopštenju.
 
Direktor Sartori predstavio je sadašnje i buduće planove obuke u koje  kompanija mnogo ulaže.

Tokom sastanka takođe je potvrdjeno da garantovanje sigurnosti i bezbednosti zapošljenih na radnom mestu, slušanje i razgovor sa zapošljenima kao što je to učinjeno na ovom prvom sastanku, biti apsolutni prioritet za kompaniju.

Zahvaljujući kvalitetu svojih zapošljenih, čija je stručnost javno pohvaljena od strane menadžmenta kompanije, i izvršene investicije, kompanija “Geox” ima za cilj da fabrika u Srbiji postane najbolji primerni centar za proizvodnju obuće gde će, u budućnosti, dovesti i svoje najnaprednije tehnologije, usmerene ka najvažnijim internacionalnim tržištima.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: