GRADSKO VEĆE: Prijavite nelegalno zauzeće nepokretnosti

Lokalne vesti - Utorak 25.08.2015 - 13:41

Gradsko veće Vranja pozvalo je u utorak građane da prijave slučajeve nelegalnog zauzeća nepokretnosti u vlasništvu Grada.

Gradsko veće bira i glavnog urbanistu Gradsko veće bira i glavnog urbanistu

Ovaj poziv došao je kao posledica raspave o mogućem gubitku nepokretnosti u vlasništvu grada Vranja. Tim povodom formirana je i  Radna grupa za popis i izradu spiskova nepokretnosti  u vlasništvu grada Vranja, što jasno pokazuje kako je Grad poslovao u pretodnim decenijama, čim nema ni saznanje šta mu sve pripada.

Članovi Gradskog veća inače su održali svoju 147. sednici, sa obimnim dnevnim redom, od kojih je možda najzanimljivije da je dogovoreno raspisivanje konkursa za izbor gradskog urbaniste.

Članovi Veća dogovorili su i formiranje Radne grupe za pokretanje  postupka izrade Strategije razvoja kulture 2015. - 2020. godine.

Bilo je reči i o funkcionisanju Sigurne kuće, ali i o tekstu ugovora o saradnji grada Vranja i Privrednog društva „Jugoistok“, ED Vranje.

Gradsko veće je sa 450.000 dinara pomoglu kupovinu 13 klima uređaja namenjenih odeljenjima Doma zdravlja i vranjske Bolnice.

Odobrena su sredstva za izgradnju sanitarnog čvora u O.Š. „Branislav Nušić“ u selu Donje Žapsko, za pomoć jednom studentu iz Neradovca radi nastavka studija na Medicinskom fakultetu, kao i sredstva za dva para za vantelesnu oplodnju u visini od 400.000 dinara.

Naredna sednica Gradskog veća biće održana 31. avgusta.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: