HEMIJSKA: Tukle se devojke, intervenisala policija!

Lokalne vesti - Sreda 28.10.2015 - 09:01

Učenice IV - 5 odeljanja Hemijsko - tehnološke škole u Vranju A.N. (18), J.S. (18) i T.S. (18) potukle su se u utorak u prepodnevnoj smeni u ovoj školi, saznaje OK Radio.

Poprište tuče: Hemijska škola FOTO A. Stojković Poprište tuče: Hemijska škola FOTO A. Stojković

Po rečima učenika u Hemijskoj, tačan uzrok tuče nije poznat, a intervenisala je i policija.

Prema navodima Gorana Jovčića, portparola PU Vranje, rad na ovom slučaju je u toku.

- Prijavljen je slučaj u 12:05 u Hemijskoj školi, i imamo izjave direktora i profesora. Po izjavi profesora, dve učenice su zadobile ogrebotine, a uččesnice tek treba da budu saslušane - kaže Jovčić.

Direktor Hemijske škole Nenad Mišić kaže da je tačno da su se učenice potukle i dodaje da su one dobile zadatak da u pisanoj formi daju izjavu o ovom događaju.

- Doći će školski policajac da to rešavamo. Što se tiče devojčica, sličnih događaja nikada nije bilo u našoj školi.
 
Desilo se sada, ispitaćemo i utvrditi šta je bilo, pa ćemo preduzeti mere prema devojčicama nakon toga. Imamo tim za suzbijanje nasilja, pa ćemo videti šta ćemo - kaže Mišić.

On dodaje da jedna od učenica i dalje preti dvema devojčicama, pa je o tome obavešten i školski policajac, kako bi se motrilo da do ponovnog incidenta opet ne dođe.

S. Tasić
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: