HUMANOST na delu: Umesto isključenja, izvršitelji sami platili dug!

Lokalne vesti - Sreda 13.07.2016 - 13:51

Izvršitelji Nataša Mihajlović iz Vranja i Predrag Kocić iz Leskovca platili su Udruženju obolelih od multiple skleroze u Vranju dugovanja koja su imali prema EPS-u za električnu energiju, umesto da im popišu stvari na ime dugova.

Humani izvršitelji ne žele da govore o dugu  koji su platili. Foto:Thinkstock Humani izvršitelji ne žele da govore o dugu koji su platili. Foto:Thinkstock

Izvršitelji nisu želeli da govore o kojoj sumi novca je reč, a za to su zamolili i predstavnike Udruženja.

- S obzirom da je Udruženje u velikim finansijskim problemima oni su umesto da nam zaplene skromnu imovinu koju imamo, iz svojih novčanih primanja odvojili deo sredstava kako bi pomogli našem Udruženju da opstane.

U prošloj godini zbog duga koji smo imali, EPS nam je isključio struju pa su nam zbog toga stale sve aktivnosti koje smo planirali.

Nadamo se da će i ostali naši sugrađani imati malo više sluha za osobe obolele od ove za sada neizlečive bolesti koja ih dovodi u stanje teškog invaliditeta
- saopštili su iz Udruženja obolelih od multiple skleroze Pčinjskog okruga u Vranju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: