I KELTI dolaze u HAN (VIDEO)

Lokalne vesti - Subota 29.07.2017 - 12:53

Vranje - Grupa „Orthodox Celts“ biće jedan od hedlajnera ovogodišnjeg „Overload“ festivala u Vladičinom Hanu, na kojem će nastupiti u subotu 5. avgusta.

Celtsi dolaze na Overload FOTO Dusan Lukovic promo Celtsi dolaze na Overload FOTO Dusan Lukovic promo

Kelti su se pridružili spisku zvezda festivala, na kojem se nalaze još i „Riblja čorba“, „S.A.R.S.“ i Đorđe David.


Festivalska zabava počinje već u ponedeljak, 31. jula, kada se na sportskom centru „Kunjak“ otvara besplatan kamp za sve posetioce „Overloada“.

Prema rečima organizatora, mladi željni dobre muzike i zabave stižu sa čitavog područja juga Srbije, ali sve više i iz Makedonije, Bugarske i drugih delova regiona.

- Planiramo da „Overload“ sve više dobija međunarodni karakter, pa će ove godine po prvi put na festivalu nastupiti i jedan bend iz Bugarske.

U pregovorima smo i sa jednom grupom iz Lajpciga u Nemačkoj, dogovor je skoro postignut i nadam se da ćemo i njih videti na bini u Vladičinom Hanu – kaže Zoran Cvetković iz organizacionog tima.

Ove godine, festival dobija još jednu binu, „Orion“ stejdž, na kojoj će publiku zabavljati poznati didžejevi.

Po tradiciji, u gradu će biti upriličen defile bajkera, koji svake godine u velikom broju dolaze na „Overload“, a veliku pažnju privlače i „bajkerske igre“, kao dodatna zabava i za ljubitelje dvotočkaša i za publiku.

U pratećem programu festivala biće održane i prezentacije sve popularnuijeg peinbola, kao i programa „Evropa, to si ti“ Evropskog PROGRESSA.

Sve zainteresovane za dobru letnju zabavu je pozvao i Aca Seltik, koji se nalazi na vodenim pripremama za nastup u Vladičinom Hanu.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: