I Velinović pomoćnik

Lokalne vesti - Četvrtak 18.08.2016 - 13:41

Zoran Velinović, član Ekonomskog saveta SNS i rukovodilac bujanovačkog Odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta, izabran je za pomoćnika gradonačelnika Vranja za privredu, KLER, rad i zapošljavanje.

Zoran Velinović. Foto: S.Tasić Zoran Velinović. Foto: S.Tasić

Velinović kaže da je na funkciju stupio u ponedeljak, 15. avgusta.

Stupio sam na funkciju, ali na 30 odsto radnog vremena, jer ću ostatak provoditi na Ekonomskom fakultetu u Bujanovcu, pošto sam zadržao radno mesto - kaže Velinović.

Zoran Velinović je rođen 1976. godine. Srednju Ekonomsku školu je završio u Vranju, Višu u Leskovcu, a potom na Univerzitetu primenjenih nauka Megatrend diplomirao na Fakultetu za mendžment.

Master studije upisuje na Educons univerzitetu u Sremskoj Kamenici, smer poslovne  finansije.

Na Ekonomskom fakuletu u Subotici je na master studijama i očekuje odbranu teme iz oblasti finansija.

Radio je  na Fakultetu za menadžment iz Zaječara, odeljenje u Leskovcu, Agenciji "Global Business", koja je zastupnik Fakulteta za uslužni biznis iz Sremske Kamenice u Pčinjskom okrugu. Bio je i direktor  Skijališta „Besna Kobila“.

Radio je jedno vreme i pri Koordinacionom telu za Preševo,Bujanovac , Medveđu, na mestu koordinatora za srednje i visoko obrazovanje.

Oženjen je i otac dve ćerke. Živi u Vranjskoj Banji.

Pre Velinovića, za pomoćnike gradonačelnika izabrani su Slavoljub Stojmenović za oblast urbanizma i Aleksandar Stajić za zdravstvo.
                   
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: