Imenovano SEDAM novih direktora

Lokalne vesti - Četvrtak 21.07.2016 - 23:05

Posle zasedanja koje je trajalo nešto manje od 10 sati, promenom direktora u više javnih preduzeća i ustanova završena je 3. sednica Skupštine Vranja u ovom sazivu.

Skupštinska većina glatko izglasala nove direktore FOTO D. Ristić/OK Radio Skupštinska većina glatko izglasala nove direktore FOTO D. Ristić/OK Radio

Nove direktore dobili su Direkcija za izgradnju, Uprava Banje, „Novi dom“, Narodni muzej, Istorijski Arhiv, Centar za socialni rad i Zavod za urbanizam.

Na mesto direktora Direkcije, umesto Dragana Stojkovića iz DS-a imenovan je naprednjak Saša Sentić.

Gorana Markovića na čelu Uprave Banje zamenio je Ivica Milenković, Nebojšu Radulovića na čelu „Novog doma“ Slobodan Ignjatović, dok će novi direktor Muzeja umesto Nenada Stojiljkovića biti Saša Stamenković.

Suzanu Petrović će na mestu direktora Istorijskog arhiva zameniti Borivoje ManasijevićSlavicu Stanojević u Centru za socijalni rad naslediće Dragana Arsić a Dragana Veličkovića u Urbanizmu Miodrag Protić.

Nova gradska vlast još nije promenila direktore u Biblioteci, Narodnom univerzitetu, PU "Naša dete" i Pozorištu "Bora Stanković".

Na 3. sednici Skupštine nova vlast nije usvojila ni jedan izveštaj koji je stigao iz javnih preduzeća i ustanova, ali je ipak usvojen završni račun Grada za 2015. godinu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: