IN MEMORIAM: Dragan Puač

Lokalne vesti - Sreda 05.07.2017 - 11:35

U Vranju je u ponedeljak u 65. godini preminuo Dragan Puač Hapi, čuveni bioenergetičar i profesor parapsihologije.

Dragan Puač FOTO privatna Dragan Puač FOTO privatna

Puač je rođeni Vranjanac i prve i poslednje godine svog života proveo je u rodnom gradu.

Nakon završene Gimnazije u Vranju, Fakultet poslovne ekonomije, smer marketing je diplomirao u Sarajevu, a onda se fokusirao na područje parapsihologije.

Diplomu iz parapsihologije i granična područja nauke je diplomirao na „IPG“ institutu u Nemačkoj.

Bio je autor više knjiga, a najpopularnije među njima su „Škola bioenergije – izazov medicini u korist medicine“, koja je prevedena i na nekoliko stranih jezika i „Tajna magije i isceljivanja“.

Dragan Puač Hapi je bio jedan od pokretača i predsednik Izdavačkog saveta časopisa „Arka“, publikacije koja je popularisala teme graničnih područja nauke, kao što su bioenergija, astralna putovanja, NLO, iskustva bliska smrti, meditacija i astrologija.

Njegove bioenergoterapeutske i parapsihološke sposobnosti su i naučno verifikovane u naučno istraživačkom projektu Ministarstva zdravlja nekadašnje Republike Bosne i Hercegovine.

Dragan Puač Hapi je bio ekspert evropskih razmera za parapsihologiju i bioenergiju, a u ovim područjima je bio među pionirima na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Držao je brojne kurseve i seminare o samolečenju i poboljšanju psihofizičkog zdravlja, a pomoću svojih bioenergetskih sposobnosti pomogao je brojnim ljudima u izlečenju.

Dragan Puač Hapi je sahranjen u utorak na Šapranačkom groblju u Vranju.

Iza sebe je ostavio ćerke Stanislavu i Jelisavetu.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: