IPAK: Otkrivena TAJNA dobitnika SVETOSAVSKE NAGRADE

Lokalne vesti - Sreda 25.01.2017 - 11:34

Medicinska škola u Vranju dobitnik je ovogodišnje Svetosavske nagrade, potvrdila je OK Radiju direktorka škole Gordana Jovanović.

Medicinska škola, jedan od dobitnika FOTO OK Radio Medicinska škola, jedan od dobitnika FOTO OK Radio

Nagradu za profesora predmetne nastave dobila je Tanja Rusimović, profesorka srpskog jezika i književnosti gimnazije „Bora Stanković“.

Nagrada za najboljeg učitelja pripala je Lidiji Mitrović iz O.Š. „Radoje Domanović“, a za najboljeg vaspitača Snežani Prokić.

Po oceni odbora za dodelu nagrade, najbolji učenik srednje škole je Lana Pavlović iz gimnazije „Bora Stanković“, a među osnovcima nagradu dobija Nevena Stojković, učenica O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj“.

Svetosavsko priznanje za najboljeg studenta pripalo je Kristini Stošić, nekadašnjoj gimnazijalki, a sadašnjoj studentkinji Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Ovogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg veroučitelja je Srđan Spasić iz O.Š. „Svetozar Marković“.

Nagrade će dobitnicima biti uručene u petak, na dan Svetog Save, tokom Svetosavskog bala koji će biti održan u restoranu „Good place“.

Zanimljivo da je OK Radio do imena dobitnika došao na jedvite jade, jer niko, ali baš niko od zvaničnika nije želeo da otkriva imena.

Ipak, i ova "strogo čuvana tajna" izašla je na videlo, verovali ili ne!
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: