Iz crkve KRALI novac prikupljen ZA MILJANU

Lokalne vesti - Petak 12.05.2017 - 07:29

Muškarac star 27 godina ukrao je u četvrtak uveče kutiju sa novcem iz crkve Svete Trojice u Vranju, u kojoj su bili dobrovoljni prilozi za lečenje Miljane Ristić Stanković.

Mesto dešavanja: gradska crkva FOTO OK Radio Mesto dešavanja: gradska crkva FOTO OK Radio

Čitav događaj zbio se negde oko 17 časova, kada je nepoznato lice ispred crkve uzelo kutiju u kojoj se prikuplja prilog za Miljanino lečenje i počeo da beži.

Starešina crkve Svete Trojice Ljubiša Gačić uspeo je da sustigne lopova i sačuva ukradeni novac.

- Tačno je da se desio incident juče oko 17 časova, ali zbog istrage ne mogu davati više detalja.

Drago mi je samo što sam uspeo da stignem počinioca i sprečim ga u njegovoj nameri, jer se ipak radi o prilogu za lečenje naše sugrađanke, i njoj je naša pomoć u ovom momentu najpotrebnija
- poručuje Gačić.


Prema saznanjima OK Radija crkvenjak je primetio krađu, pa je odmah pozvao starešinu hrama, koji je istrčao iz kancelarije i pojurio za lopovom.
 
Pronašao ga je u ulici Lenjinovoj u ulazu jedne stambene zgrade. Ubrzo je stigla i policija, i lopov je priveden na dalji postupak.

Novac je sačuvan i biće uplaćen za lečenje Miljane Ristić Stanković, obolele od leukemije.

Iz Policijske uprave su potvrdili događaj uz navođenje da je rad na slučaju u toku.

Pre mesec dana vranjske crkve su bile na meti lopova kada je takođe iz njih ukraden novac, i to u crkvi Svete Trojice i u crkvi Svete Petke.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: